Als u van plan bent uw huis te verkopen, is een van de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manieren om de waarde te verhogen ook een van de eenvoudigste: verf.

Het is de goedkoopste investering voor het grootste rendement,

Het schilderen van het interieur resulteert in een rendement van 107 procent op het rendement op investering (ROI), en het schilderen van de buitenkant leidt tot een ROI van 55 procent.

Binnenverf – selecteer warme, neutrale kleuren.

Uw huis zal eerder worden verkocht met een nieuwe verflaag, wat kopers als eerste zien.

Neutrale kleuren maken het voor potentiële kopers gemakkelijker om zich voor te stellen dat ze daar wonen, omdat de verf bij vrijwel alles past.

Weet welke kamers u eerst moet doen.

Kleine kamers kunnen groter lijken als je ze schildert met een lichtere of pastelkleur. Als je de bekleding en de muren in dezelfde kleur schildert, creëer je een illusie van grotere ruimte. Als je een grote kamer hebt die je kleiner wilt lijken, probeer dan een warmere of donkerdere kleur om de ruimte een gezelliger gevoel te geven. Lichtere, neutrale kleuren fotograferen meestal beter, omdat ze de ruimte helderder laten aanvoelen.

Geef prioriteit aan het schilderen van uw keuken, badkamers, entrees en foyer. Koop een monsterblikje en schilder een stuk muur of een stuk karton met die kleur om te controleren of het in de ruimte werkt. Door te observeren hoe natuurlijk en kunstmatig licht op de kleur speelt, kun je bepalen welke je moet gebruiken.

Kleur kan ook unieke kenmerken benadrukken. Een helderwitte plint kan tegen een andere gekleurde muur springen. Een kleurrijker hoekje kan kopers een gedenkwaardige indruk geven. Die kleine, charmante details kunnen een goede indruk maken op potentiële kopers.

Comment ( 1 )

  • Raja

    The wise man therefore always holds in these matters to this principle of selection: he rejects pleasures to secure other greater pleasures.

GIVE A REPLY