Onze werkwijze

Eén van onze belangrijkste waarde is onze persoonlijke aanpak. Dit is de reden waarom we telkens ter plaatse komen om het project samen te bekijken, om vervolgens een offerte op maat te kunnen aanbieden. Een tweede belangrijke waarde is transparantie. Zo voorkomen we onvoorziene omstandigheden en onaangename verrassingen. Een derde waarde is ons oog voor detail. Niet enkel betreft onze realisaties, ook orde en netheid op de werkvloer is voor ons belangrijk. Bij oplevering zal alles proper achtergelaten worden, zodat u meteen kan genieten.

Twijfelt u over de kleur? Of heeft u helemaal geen idee welke accentmuur te kiezen? Schilderwerken Stijn werkt samen met een vaste kleuradviseur die u hierbij kan begeleiden. Dit is een service die we u gratis aanbieden.

Ook kan u rekenen op één contactpersoon die het hele project zal opvolgen van offerte tot oplevering. Schilderwerken Stijn realiseert uw droominterieur, zowel binnen als buiten ..

Als het echt perfect moet zijn

ONTDEK ONZE PROJECTEN ONTVANG EEN OFFERTE
top-bg
KLAAR VOOR UW PROJECT

OP ZOEK NAAR EEN VAKMAN?

Schilderwerken zijn vaak een zeer lastige klus om zelf te klaren. Iedereen kan schilderen, alleen beschikt een vakman over de meest kwalitatieve technieken. Het grote voordeel is dat onze schilderwerken sneller klaar zijn dan wanneer u het zelf even goed zou willen doen én ze bovendien veel langer meegaan dankzij de kwalitatieve plaatsing!

OFFERTE AANVRAGEN