Kalei

Kalei creëert altijd een matte gesofisticeerde look in gedempte minerale kleuren. Met kalei blijft de structuur van het metselwerk zichtbaar en de gevel blijft ademen.

Zuigende, ruwe ondergronden zoals baksteen zijn ideaal. Zuiver beton en sommige pleisters zijn ook geschikt om te kaleien. Gladde muren en muren die slecht-zuigend zijn, kunnen na toevoeging van een extra hechtend product gekaleid worden.

Indien men de Kalei wil beschermen tegen vervuiling door mos etc., of de muur wil beschermen tegen slagregen, kan een laag KaleiProtect aangebracht worden. KaleiProtect zal ook de typische verkleuring door vochtindringing voorkomen.

KaleiProtect wordt min. 48u na volledig uitdrogen geborsteld of verneveld aangebracht. Na drogen is de Kalei beschermd tegen vocht van buitenaf. Opstijgend vocht, insijpelend vocht of een doorslag van vocht dat in de muur zit zal wel donkerdere aftekeningen geven. KaleiProtect zal de uitdroging van vocht dat in de muur zit altijd vertragen tegenover een niet behandelde muur.

Schilderwerken Stijn

Oude Brusselstraat 12A, Ternat

BE 0552.620.975

Waarom voor ons kiezen?

  • Office CleaningConstante bijscholing
  • Move In/Move Out CleaningUitgebreide technieken
  • Commercial CleaningSnelle oplevering
  • Window WashingMeedenken over mogelijkheden
  • Construction Clean-UpEerlijke adviezen