Binnenschilderwerk

Bent u op zoek naar een echte vakman voor uw schilderwerken in uw huis of appartement? Dan bent u bij Schilderwerken Stijn aan het juiste adres!

U kan een beroep doen op onze ervaring en techniek voor zowel opfrissingswerken alsook schilderwerken na renovatie. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Merendeel van onze projecten zijn totaal projecten waarbij we muren, plafonds, radiatoren en trappen onder handen nemen. U kan ons ook uiteraard contacteren voor kleine projecten die wij met evenveel passie zullen afwerken tot in detail.

Onze manier van werken

Eén van onze belangrijkste waarde is onze persoonlijke aanpak. Dit is meteen de reden waarom we steeds ter plaatse komen om uw project samen te bekijken en een offerte op maat te geven. Onze offertes bestaan steeds uit een prijs waarin plakwerk, reparties en plamuurwerk inbegrepen zijn. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Waar we enorm veel belang aan hechten, is dat we steeds bij oplevering van onze werken alles proper achter laten. Zo zullen wij alle tape, en andere resten steeds verwijderen zodat u meteen kan genieten van onze schilderwerken zonder extra werk.

Bij schilderwerken is kleuradvies van groot belang. Naast jouw persoonlijke smaak zijn er nog verschillende elementen waarmee je rekening dient te houden bij het kiezen van de kleuren. Daarom werkt Schilderwerken Stijn samen met een professionele styliste die samen met jou overgaat tot dé juiste keuze van kleur. Maak je geen zorgen, ook deze styliste zit mee in onze all-in prijs!

Waarom kiezen voor Schilderwerken Stijn?

  • Kennis van alle schildertechnieken: kalk, roestiek, krijt- of magneetverf, mortex speciaal voor badkamers en keukens
  • Werken op korte deadline: meestal zijn we binnen 1 week klaar
  • Prijs afgestemd op jouw budget
  • Werken met hoogstaande kwaliteitsverf

Ook behangen schrikt ons niet af! Kies je graag een accentmuur in behang of liever alles behangen? Dit kan zeker in samenspraak met onze styliste. Ook oude muren terug opwerken is één van onze sterktes.

Schilderwerken Stijn

Oude Brusselstraat 12A, Ternat

BE 0552.620.975

Waarom voor ons kiezen?

  • Office CleaningKennis technieken
  • Move In/Move Out CleaningHoogstaande kwaliteitsverf
  • Commercial CleaningFlexibel ingesteld
  • Window WashingGeen 9 to 5 mentaliteit
  • Construction Clean-UpOp maat van klant